Karmnik plastikowy: kształt przypomniający latarenkę posiada haczyk...
Kukurydza SM Doktor: FAO 220-230 ziarno typu semi dent przeznaczona...
Ostatnio przeglądane
ASAHI SL to: regulator wzrostu...
Uprawa | Liczba zabiegów | Termin stosowania | Dawka/ ilość cieczy roboczej |
Pszenica ozima | 2 (co 20-50 dni) | stosować od początku fazy krzewienia do końcowej fazy nabrzmiewania pochwy liściowej | 0,6 l/ha / 300 l/ha |
Burak cukrowy | 4 (co 7-30 dni) |
stosować od fazy dwóch liści właściwych do fazy, gdy korzeń osiąga wielkość wymaganą do zbioru | 0,6 l/ha / 300 l/ha |
Rzepak ozimy | 2 (co 30-60 dni) | stosować od początku wydłużania pędu do końca fazy kwitnienia | 0,6 l/ha 300 l/ha |
Kukurydza | 2 (co 14-21 dni) | stosować od fazy 4-go liścia do fazy gdy kwitnie górna i dolna część wiechy, a znamiona słupków na kolbach są całkowicie wykształcone | 0,6 l/ha / 300 l/ha |
Ziemniak | 4 (co 7 dni) | tosować od początku zakrywania międzyrzędzi do końca fazy kwitnienia pierwszego kwiatostanu | 0,5 l/ha / 300 l/ha |
Marchew | 3 (co 7-30 dni) | stosować od fazy drugiego liścia do fazy, gdy korzenie osiągną 50% typowej średnicy | 0,5 l/ha / 500 l/ha |
Pomidor (w gruncie) | 5 (co 5 dni) | 0,5 l/ha / 500 l/ha |
|
Ogórek (w gruncie) | 3 (co 7 dni) | tosować od fazy rozwiniętego drugiego liścia właściwego na pędzie głównym do fazy, gdy piąty owoc na pędzie głównym osiąga typowy kształt i wielkość zbiorczą. | 0,6 l/ha / 500 l/ha l |
Jabłoń | 3 (co 7-14 dni) | stosować od fazy widocznych pąków kwiatowych do fazy, gdy owoc osiąga połowę typowej wielkości | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Wiśnia | 3 (co 7-14 dni) | stosować od fazy, gdy pierwsze kwiaty są otwarte do fazy, gdy owoc osiąga ok. 90% typowej wielkości | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Czarna porzeczka | 2 (co 7-30 dni) | stosować od fazy rozwiniętego pierwszego liścia do fazy, gdy wytworzonych jest 50% owoców | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Malina | 4 (co 7-30 dni) | stosować od fazy, gdy widoczne są pierwsze płatki kwiatów do fazy, gdy 50% owoców osiągnęło typową wielkość | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Truskawka | 4 | stosować od fazy rozwiniętego drugiego liścia do fazy, gdy nasiona są wyraźnie widoczne na tkance dna kwiatowego | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Agrest | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy rozwiniętego pierwszego liścia do fazy, gdy wytworzonych jest 50% owoców | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Aronia | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy rozwiniętego pierwszego liścia do fazy, gdy wytworzonych jest 50% owoców | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Borówka wysoka | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy rozwiniętego pierwszego liścia do fazy, gdy wytworzonych jest 50% owoców | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Czereśnia | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy, gdy pierwsze kwiaty są otwarte do fazy, gdy owoc osiąga ok. 90% typowej wielkości | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Grusza | 4 (co 7 dni) | stosować od fazy widocznych pąków kwiatowych do fazy, gdy owoc osiąga połowę typowej wielkości | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Śliwa | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy, gdy pierwsze kwiaty są otwarte do fazy, gdy owoc osiąga ok. 90% typowej wielkości | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Brokuł zwyczajny | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy rozwiniętego drugiego liścia właściwego do fazy osiągnięcia połowy docelowej wielkości główki | 0,5 l/ha / 500 l/ha |
Burak ćwikłowy | 4 (co 7 dni) | stosować od fazy dwóch liści właściwych do fazy, gdy korzeń osiąga wielkość wymaganą do zbioru | 0,6 l/ha / 300 l/ha |
Cebula | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy rozwiniętego drugiego liścia właściwego do fazy osiągnięcia połowy docelowej wielkości cebuli | 0,5 l/ha / 500 l/ha |
Cukinia | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy rozwiniętego drugiego liścia właściwego na pędzie głównym do fazy, gdy piąty owoc na pędzie głównym osiąga typowy kształt i wielkość zbiorczą | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Cukinia | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy rozwiniętego drugiego liścia właściwego na pędzie głównym do fazy, gdy piąty owoc na pędzie głównym osiąga typowy kształt i wielkość zbiorczą | 0,6 l/ha / 500 l/ha |
Kapusta pekińska | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy rozwiniętego drugiego liścia właściwego do fazy osiągnięcia połowy docelowej wielkości główki | 0,5 l/ha / 500 l/ha |
Papryka | 5 (co 5 dni) | stosować od fazy rozwiniętego drugiego liścia właściwego na pędzie głównym do fazy, gdy 10% owoców uzyskuje typową barwę | 0,5 l/ha / 500 l/ha |
Pietruszka | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy drugiego liścia do fazy, gdy korzenie osiągną 50% typowej wielkości | 0,5 l/ha / 500 l/ha |
Seler | 3 (co 7 dni) | stosować od fazy drugiego liścia do fazy, gdy korzenie osiągną 50% typowej wielkości | 0,5 l/ha / 500 l/ha |
Jabłoń | Tak |
Grusza | Tak |
Wiśnia, czereśnia | Tak |
Śliwa | Tak |
Truskawka | Tak |
Malina | Tak |
Czarna porzeczka | Tak |
Ziemniak | Tak |
Marchew | Tak |
Pietruszka | Tak |
Cebula | Tak |
Ogórek | Tak |
Papryka | Tak |
Kapusta | Tak |
Brokuł | Tak |
Seler | Tak |
Pomidor | Tak |
Pszenica ozima | Tak |
Rzepak | Tak |
Kukurydza | Tak |
Doglebowe | Tak |
Nalistne | Tak |
Borówka | Tak |
Nawóz | Tak |
dyspozycji od poniedziałku do piątku
tel: 607 256 222 (od 8 do 16:00)
tel: 609 096 777 (od 8 do 16:00)
sklep@dlaroslin.pl
Inagri sp. z o.o. - 98-200 Sieradz,
ul. Wojska Polskiego 136
woj. łódzkie
NIP: 8272126848